2015. 01. 07.

Olyan kerékpárosok hozták létre ezt az egyesületet, akik szerelmesei a sportnak. 100+1 éve kerékpározunk, láttuk az MTB hajnalát, mentünk biopace-szel, fékmerevítővel, klipszes pedállal, cross countryztunk, duál szlalomoztunk, freerideoztunk piros bézbólsapkában, mert az a jó, és persze downhilleztünk is, mindezt ugyanazzal a kerékpárral. Lett „nagy” downhill gépünk, kipróbáltuk külföldön és belföldön, majd ahogy a sportág, úgy mi is beértünk, megértünk és mérlegeltünk. Röhögtünk a 29-eseken, majd megszerettük és megértettük. Kinevettük a 650B-t, majd rájöttünk, hogy az MTB csak újraszületett. Úgy hívják: ENDURÓ! Vagy egyszerűen csak MTB, azaz hegyikerékpározás, ahogy azt évtizedekkel ezelőtt kezdtük.

Tovbb
2011. 05. 26.

A LiMiT Racing Team 2006-ban alakult meg, majd az évek alatt dinamikus fejlődésen átesett downhill-es csapat a legsikeresebb hazai riderekből álló egyesületté vált a sportban. Versenyzőikkel sorra járják hazánk, továbbá a környező országok béli versenyeket, rendezvényeket, amelyeken szorgosan gyűjtik a kupákat és érmeket. A magyar válogatott tagjaiként részt vesznek a világbajnokságon, valamint több világkupa futamon is rajthoz állnak a szezonban.

 

Tovbb
2011. 05. 31.

Rajmi az utóbbi években a hazai downhill sport egyik legmeghatározóbb alakjává vált. Győzelmet győzelemre halmoz, kiváló technikai tudása és kimagasló fizikai állóképessége olyan együttest alkot, mely nem gyakran talál legyőzőre az itthoni mezőnyben. A maribori világkupán elszenvedett combcsonttöréséből felépülve, 2011-ben nagy harc várható csapaton belül: Rajmi kontra Ati!

 

Tovbb
2011. 05. 31.

1992 októberében született, két évet versenyzett Junior kategóriában, ahol szinte az összes eseményt megnyerte. Külföldi kupafutamokon is rendre dobogón állt, valamint győzni is tudott. 2011-től az Elite Férfiak között folytatja, számos abszolút győzelme alapján minden bizonnyal ott is gyakran láthatjuk majd a dobogó legfelső fokán.

 

Tovbb
2011. 05. 31.

Junior győzelmek és Elite Férfi dobogós helyezések után Peti kipróbálta magát a másik oldalon is. Azóta versenyeket is szervez, valamint a csapat vezetője. Természetesen a versenyzés is teljes mértékben megmaradt, így a tűzhöz közel tudja az ügyeket irányítani.

 

Tovbb
2012. 08. 15.

A Versenyszerű kerékpározást 1998ban kezdtem a Salgótarján Hegyikerékpár Egyesület színeiben. Az első éves, akkoriban serdülő korosztályban. Szépen jöttek a sikerek, eredmények, dobogós helyezések így végleg elköteleztem magam a kerékpársport mellett. Több magyar kupa és ranglista bajnoki címet is szereztem valamint voltam sikerült nyernem országos magyar bajnoki címet is. Egy pár év kihagyás után újra nyeregbe pattantam azt remélve,hogy ismét szép eredményeket tudok elérni.

Tovbb
2011. 05. 31.

"Rengeteg sportág kipróbálása után a Fillari Team Budaörs MTB SE tagja lettem 2009-ben. Rögtön nagyon megtetszett a hegyikerékpározás, azóta a felnőtt női mezőnyben maraton és XCO (cross-country) versenyeken indulok.

Tovbb
2011. 06. 05.

HJ! , mely a HiJackers rövidítése és mielőtt még bárki is gondolná, nem vagyunk repülőgép eltérítők, csak repülni szeretünk az általunk kedvelt 2 kerekű repülőgépekkel és nem házakat rombolunk, hanem földhegyeket építünk. Szóval ez egy kerékpáros csapat, ami barátságon egy egymással jól kijövő társaságon alapul. Úgy véljük, hogy ez a dolog majd jobban fog inspirálni minket a sportban, előrébb fog vinni.

Tovbb