A Fibre Flare lámpák lényege, hogy akkor is jól lássanak az autósok, amikor legnagyobb szükséged van rá...amikor oldalról közelítenek meg...

A jól bevált LED kerékpár lámpák lassan már 10 éve változatlan formában dominálják a piacot...egyesek szerint a jól bevált dolgokon nem kell változtatni. De miért ne lehetne valamit jobbá tenni és megreformálni?

 

 

Igen a kerékpár lámpát bekapcsoljuk és világít, teszi a dolgát. Igen ám de lámpa és lámpa között óriási különbségek vannak. A hagyományos lámpák fényüket elsősorban egy irányban adják le, a hástó irányba ahonnan az autók többsége közelít a kerékpárodhoz. De mi van az oldalról és más szögből közelítő autókkal? Valyon ők is ugyanolyan jól látnak téged és a lámpádat?

 

A Fibre Flare lámpák nagy teljesítményű ledeket használnak egy optikai szál megvilágításához, amely 360 fokban látható. A lámpát több száz méter távolról minden irányból lehet látni! Más LED lámpákhoz hasonlóan több száz órán át használhatod a sima vagy újratölthető elemekkel.

 

A Fibre Flare lámpát felrögzitheted bárhová. A lámpán lévő két kis rögzítő csipesz segítségével könnyen felteheted akár a bicós mezedra vagy a nadrágod övtartójára. A lényeg hogy mindegy hogy hova rakod, mert 360 fokból látható, nem kell azzal foglakoznod hogy pont hátrafelé világítson.

 

A csomagban található szilikonos műanyag rögzítővel pedig pillanatok alatt felrögyítheted a bicód bármelyik pontjára, legyen az a nyeregcső, hátsó bvillák egyike vagy akár a homlokcső. A legjobb az egészben hogy az optikai szál hajlékony ezért akár a a hátsó villa és a nyeregcső közé is beékelheted.