Az egész, kerek 10 évvel ezelőtt kezdődött Spanyolország dél-nyugati partszakaszának egyik városában, Alicanteban. A hely tökéletes táptalaja volt egy újonnan születő sportágnak, amely az addig ismert mountain bike terepeket ötvözve emelte a sportot egy látványosabb és új kihívásokkal teli dimenzióba!

A Mondrakert 2001-ben Spanyolországban, a Földközi–tenger partján fekvő Alicante városában alapították. A helyi riderek nap, mint nap, saját és kerékpárjuk teljesítőképességének határait feszegetve lejtőztek a poros spanyol ösvényeken és pályákon. Több órás xc etapjaikat előszeretettel zárták le durva downhill szakaszokkal, meghúzva a menet végét. A nap befejeztével hideg sörrel a kezükben, lábukat a tengerbe lógatva már a következő napi line-okat tervezgették. Az első szülött Mondraker kerékpárok megépítésekor a fő szempont, ennek a rohamosan terjedő és az egész bringás világot átformáló freeride mozgalomnak a feltételek nélküli kiszolgálása volt.

Tovbb

A Fibre Flare lámpák lényege, hogy akkor is jól lássanak az autósok, amikor legnagyobb szükséged van rá...amikor oldalról közelítenek meg...

A jól bevált LED kerékpár lámpák lassan már 10 éve változatlan formában dominálják a piacot...egyesek szerint a jól bevált dolgokon nem kell változtatni. De miért ne lehetne valamit jobbá tenni és megreformálni?

Tovbb

Deity-t 2004-ben alapította egy, a nagy cégek üzletpolitikájából, a vállalati kávégépek keserű ízétől és az unalmas meetingek tömkelegétől megcsömörlött amerikai fiatalember.

Tovbb