2014-es Mondraker tesztnap Foxy Carbon XR

2014. szeptember 27.-én, a Csillebérci Szabadidőközpontban ismét megrendezzük tesztnapunkat! Gyere el és teszteld le a következő- és az idei év legjobb kerékpárjait egy tesztkörön! Mást ne tervezz erre a napra, mert egész napra való programmal várunk.

A Mondraker a tesztnapon bemutatja az új 27.5-ös DH gépét valamint az angol szaksajtó által a 2014-es év legjobb Trail kerékpárját a Foxy-t. Tesztelhető lesz még az Endurózásra szánt Dune és szintén 27.5-es belépő kategóriás össztelós a Factor is.

A Mondraker  kerékpárok teszteléséhez ELŐZETES REGISZTRÁCIÓ ajánlott! A szabad modelleket és időpontokat az alábbi linken tudod megnézni:

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1huNtquKGFZ_srHddW-TKo5a9oDTykiZBn7K-dXPhTGI/edit?usp=sharing

Kérjük jelezd a részvételi szándékodat az info@montik.hu –nak küldött emailben (jelöld meg a tesztelni kívánt kerékpárt és időpontot).

 

27,5" össztelós – „az év Trail kerékpárja”

A patinás angol „What Mountainbike” magazin a Mondraker Foxy R-t választotta a 2014-es év legjobb trail kerékpárjává (a kiválasztás során nem kevesebb, mint 25 gyártó állt rajthoz). És hogy miért érdemes A Mondraker All Mountain üdvöskéjét a tesztnapon kipróbálni? Erre a teszt alábbi két idézete adhat magyarázatot:

„A teszt megkezdése után hamarosan azon vettük észre magunkat, hogy mindenki a Mondraker Foxy-val szeretett volna menni.”

„A Foxy radikális geometriája olyan jól működik mind leejtőzéskor, mind pedig mászáskor, hogy mérföldekkel veri a konkurenciát!”

 

Tesztelhető modellek:

Foxy M/L

Foxy Carbon XR L

 

27,5" össztelós  - Enduro

Az új Dune-t elődeihez hasonlóan is egyetlen céllal alkottuk meg, az pedig a Endurózás felejthetetlen öröme még a legkeményebb verseny feltételek mellett is. Az új Dune-t, a 2012-ben nagy sikerrel bevezetett Forward Geometry alapjaira építettük, a modell összes szériája ezt a koncepciót ötvözi az Endurózáshoz ideális 27.5”-ös kerék mérettel.

 

Tesztelhető modellek:

Dune M/L

 

27,5" össztelós - Trail

Az erdei ösvények koronázatlan királya ez a kategória. Ha szeretnél egy könnyű össztelós bicót ahol fontos a kis súly, és a váz merevsége akkor ne keress tovább. A hátul 120 milliméteres Zero Suspension rendszerű rugózás és himbarendszer biztosítja azt, hogy mind a többnapos hegyi túrákon mind pedig a maraton versenyeken könnyedén vedd az akadályokat.

 

Tesztelhető modellek:

Factor M/L

 

27,5” össztelós  - Downhill

 

A 2012-es Downhill Világkupa sorozatban  az MS Mondraker versenyzői összetett csapatban első helyen végeztek a 2013-as Mondraker Summum-ok nyergében. De 2012 nem csak külföldön, hanem Magyarországon is a Mondraker éve volt. Immár második alkalommal győzött Mondrakeres versenyző az Elit férfi kategóriában. A 2011-es Liszi Attilát, 2012-ben Lukács Rajmund követte bajnokként, majd 2013-ban és 2014-ben ismét Liszi Attila állhatott fel a dobogó legmagasabb fokára. És ezeknél a sikereknél a Mondraker Summum mindíg hű és megbízható társ volt.

 

A 2015-ös Summum széria a 2014-es modell továbbfejlesztése. A hátsó felfüggesztés kinematikáján kívül a forgáspontok csapágyazása és a hátsó háromszög is változott. A 2015-re újdonság továbbá hogy a geometria és a himbarendszer kinematikája is a 27.5-ös kerekekre lett optimalizálva.

 

Tesztelhető modellek:

Summum Pro Team

 

27,5” merevfarú  - All Mountain

Vissza a gyökerekhez! A Vantage szériával olyan modelleket kínálunk ami azt kínálja amit a legjobban szeretünk: gondtalanul tekerni hegyen völgyön át. A 27.5-ös kerékméret, a Forward Geometria, a szalajtósabb villaszög a hosszú rugóút, mind azokra az időkre emlékeztenek amikor a merevfarú kerékpárunk nyergében napokat bóklásztunk a hegyekben. Azóta ezt sokan Endúrónak keresztelték. A Vantage ennek a legősibb, legpuritánabb élménynek a megtestesítője!

 

Tesztelhető modellek:

Vantage R L

 

Bővebb infók a tesztnapról itt:

http://www.mozgasvilag.hu/kerekpar/esemenynaptar/mozgasvilaghu-kerekparos-tesztnap-2014

További képek: