Danny Hart a 2015-ös Mondraker Summum Carbon nyergében

Az MS Mondraker Team  a 2015-ös szezonra Danny Hart mellett Emmeline Ragot-val és az új Summum Carbon-al mutatkozott be.

 

“Az MS Mondraker team büszkén jelenti be a 2015-ös szezon nagy változásait.A 2014-es szezon után a csapat számára egy új programon kezdtünk dolgozni. Világossá vált számunkra hogy jelentősen meg kell növelnünk annak az esélyét hogy a világ élvonalában versenyeket és kupákat nyerjünk. Egy új szintre kell eljutnunk, és meggyőződésem hogy a 2015-ös csapattal ezek a célok elérhetőek” monda Lukas Haider az MS Mondraker ügyvezetője.

„Kicsit elcsitultak a hírek az MS Mondraker csapat körül 2012 óta, amikor is a csapat az UCI Világkupa legjobb csapatának címéért állt még versenyben. Persze voltak még jó eredményeink, de hiányoztak a nagy győzelmek amik a múltban oly megszokottak voltak. A 2015-ös év ebből a szempontból nagyon bíztató.

Örömmel jelentjük be hogy a 2011-es világbajnok Danny Hart csatlakozik a csapathoz, és visszatér a 2009-es és 2011-es női világbajnok Emmeline Ragot is, akinek a 2012-es sikereinkben oroszlán része volt. Kettejüket a csapat régi tagja Markus Pekoll és az újonc Innes Graham fogja kiegészíteni

 

A csapat fókusza a 2015-ös szezonban az UCI világkupa és az Andorra-i világbajnokság lesz. Mindezek mellett a csapat néhány BDS és Európai IXS kupa versenyen is rész fog venni.

 

Danny, Emmeline, Markus és Innes az új Mondraker Summum Carbon kerékpárral fognak versenyezni, a Marzocchi támogatásával szerelt teleszkópokkal és rugóstagokkal használnak majd.

További képek: